6 manieren om cannabis te consumeren zonder tabak


We hebben in onze shops verschillende mogelijkheden om cannabis te consumeren zonder tabak en dus kun je bij ons nog steeds terecht om lekker samen te chillen! Zie ze hier op een rijtje:

  1. De tabaksvrije joint: de Power Plant. Deze nieuwe joint is gevuld met 100% hennep. Omdat de meesten van jullie nog niet gewend is aan het roken van cannabis zonder tabak hebben we hem gevuld met een blend van 50% Power Plant wiet en 50% THC-vrije CBD-wiet. Hierdoor is het een uitgebalanceerde tabaksvrije joint zonder dat hij je meteen van je sokken blaast. (€3,80)
  2. Jack-Pods (& de Weezy): Vorig jaar hebben we de Jack-Pods gelanceerd: kleine capsules gevuld met onze verschillende soorten wiet die je kunt roken met een Weezy. Naast setjes Jack-Pods in onze wietsoorten hebben we ook Jack-Pods waar er van alle verschillende smaken ééntje in zit. (v.a. €7,50 voor 5 Pods)
  3. Stop met roken & start met vapen! Naast het roken kun je je wiet en/of hasj ook in een verdamper stoppen om de werkzame stoffen er vanaf te verdampen. Hierdoor rook je het niet meer, en krijg je geen schadelijke rook meer binnen, maar krijg je wel alle werkzame stoffen binnen waarnaar jij op zoek was toen je besloot dat je van wat cannabis wilde genieten. In onze zaken verkopen we een hele range aan vaporizers, en wanneer je binnen zit kun je te allen tijde gratis een vaporizer lenen! Voor één van de vaporizers in ons assortiment (Glow) verkopen we ook een mondstuk waarin onze Jack-Pods passen!
  4. Edibles: Je kunt cannabis ook eten en/of drinken. Daarom kun je bij ons ook verschillende edibles krijgen. We hebben hasj- en wietkoekjes, hasj- en wietmilkshakes en zelfs hasj- en wiet oreo cheesecake. (vanaf €3,00)
  5. Rook het puur: Je kunt je cannabis gewoon puur roken. Draai je wiet zonder tabak in een vloeitje of gebruik een puurpijp! We verkopen bij onze zaken een breed scala aan puurpijpen, bongs en ander leuks dat je hiervoor zou kunnen gebruiken.
  6. Gebruik een tabaksvervanger: Het is écht alleen de tabaksrook die verboden is! Kruidenmengsels en tabaksvervangers mogen wél gewoon binnen gerookt worden. Daarom staan op al onze tafels potjes met GreenGo tabaksvervanger. Draai je joint hiermee in plaats van met tabak en je mag hem gewoon binnen opsteken!

Vraag onze medewerkers in de shops naar de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2020/06/Glazen-plaat.jpg