bubbler bubblers

Alles over bubblers


Bubblers zijn een interessante manier om cannabis te roken. Je kunt een bubbler vergelijken met een bong maar dan een stuk kleiner zodat je hem makkelijk in je hand kunt houden. Bubblers zijn voornamelijk gemaakt van glas en zorgen voor een milde hijs door het water. Dit kan een nadeel zijn wanneer je de bubbler wilt gebruiken voor onderweg. Door het glas kan hij makkelijk breken en het water in de bubbler kan gaan lekken in bijvoorbeeld je tas.

Wat is een bubbler?

Simpel gezegd zijn bubblers een kruising tussen een pijpje en een bong. Net zoals een normale bong hebben bubblers een mondstuk, een bowl, een downstem en een kamer waar de rook doorheen gaat. Sommige bubblers hebben een extra waterkamer, een percolator, die zorgt voor nog zachtere en mildere hijsjes. Je hebt ook bubblers die je kunt gebruiken in combinatie met je vaporizer voor nog mildere hijsjes.

Wat voor bubbler kies je?

De meeste exemplaren zijn van glas. Een traditionele hammer bubbler kan op zichzelf staan en rook je net zoals een pijpje. Wanneer je de bubbler wilt gaan gebruiken in combinatie met je vaporizer is het belangrijk dat je de juiste bubbler zoekt bij je vaporizer, niet elke bubbler past namelijk op jouw vaporizer. Meestal hebben vaporizer merken ook een bubbler die er bij past. Je hebt ook zelfs bubblers met een koord of ketting zodat je ze makkelijk om je nek kunt hangen en overal mee kunt nemen. Handig voor op festivals.

Hoe gebruik je een bubbler?

  1. Om te beginnen, vul je de bubbler met kraanwater. Zoek even naar de juiste waterhoogte voor jouw bubbler.
  2. Verkruimel je cannabis en vul vervolgens de bowl losjes met de verkruimelde cannabis.
  3. Wanneer je een carbhole in je bubbler hebt plaats dan je duim erover heen.
  4. Plaats je mond tegen de opening van de buis, hou een vlam bij de bowl en neem voorzichtig een trekje zodat de kamer gevuld wordt met rook.
  5. Wanneer er voldoende rook in de kamer zit haal je vinger dan van de carbhole of haal de downstem uit de bubbler en inhaleer de rook.

Schoonmaken

Het schoonmaken van een bubbler gaat wat lastiger in tegenstelling tot een bong omdat een bubbler bestaat uit een compleet stuk glas. Regelmatig schoonmaken is nodig om ervoor te zorgen dat het hygiënisch blijft. Ook behoud je zo de beste smaak en rook ervaring.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2022/05/IMG_4129-scaled.jpg