heropening, reopening

Heropening van onze shops


We zijn super blij dat het horecagedeelte in onze shops weer is geopend. De openingstijden zoals voorheen zijn weer van kracht. Je kunt de huidige openingstijden vinden op onze website of via Google. Wanneer je weer als vanouds bij ons binnen wilt chillen moet je wel rekening houden met een aantal maatregelen:

  • 1.5 meter regel.
  • 1.5 meter tafel indeling.
  • Consumptie is verplicht (cannabisproducten tellen niet mee als consumptie).
  • Beperkte zitplaatsen beschikbaar; Dit is per shop verschillend.
  • Vooraf reserveren is niet verplicht. Reserveren kan ook aan de deur als er plaats is.
  • Je hebt een vaste zitplaats.
  • Al onze zaken zijn 100% tabaksvrij! Geen (voorgedraaide joint) met tabak roken in de shop, geen tabak draaien in je eigen joint in de shop en geen sigaret in de tuin bij de Piusstraat.

Wat gebeurt er als ik binnen wil zitten?

Bij binnenkomst kun je een tafel kiezen, waarbij je voldoende afstand houdt van andere gasten. Wanneer je zit krijg je een gezondheidscheck van een medewerker die je moet invullen. Daarna kun je lekker genieten van een drankje, wat eten en je favoriete kruiden.

Mag ik nog tabak roken bij jullie?

Nee… sinds 1 april 2020 zijn al onze shops 100% tabaksvrij. Voorgedraaide jointjes met tabak, tabak in je eigen jointjes of een sigaretje in de tuin bij de Piusstraat mag niet meer.

Maar… in onze shops hebben we verschillende mogelijkheden om cannabis te consumeren zonder tabak. Zo hebben we in de vitrines verschillende soorten vaporizers en pijpjes als alternatief. Mocht je interesse hebben in een vaporizer dan kun je deze altijd lenen en uitproberen in onze shops, deze kun je net zo makkelijk lenen als het schaakbord. In onze shops hebben we ook leen Dynavap ‘M’s en Orion inductie heaters. Verder hebben we op alle tafels de Kemph tabaksvervanger staan die je kunt gebruiken in je joint. Wil je liever je cannabis consumeren op een andere manier dan roken of verdampen dan hebben we ook nog altijd onze edibles voor je klaar staan. Vraag onze medewerkers in de shops naar de mogelijkheden.

Heb je nog verdere vragen en zijn ze in dit artikel niet benoemd? Via onze website kun je een contact formulier invullen en via social media zijn wij ook bereikbaar.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2021/09/IMG_0826.jpg