heropening, reopening

Heropening van onze shops


We zijn super blij om aan te kondigen dat vanaf 15 juni het horecagedeelte in onze shops weer wordt geopend. Nadat bekend werd dat shops weer open mogen tot 22:00 u voor afhaal is nu het horecagedeelte aan de beurt. Bij deze opening moet er wel rekening gehouden worden met een aantal maatregelen:

  • 1.5 meter regel.
  • 1.5 meter tafel indeling.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Consumptie is verplicht (cannabisproducten tellen niet mee als consumptie).
  • Beperkte zitplaatsen beschikbaar; Maximaal 4 persoons zitplaatsen. Behalve wanneer je uit eenzelfde huishouden komt.
  • Vooraf reserveren is niet verplicht. Reserveren kan ook aan de deur als er plaats is.
  • Je krijgt een vaste tafel aangewezen.
  • Al onze zaken zijn 100% tabaksvrij! Geen (voorgedraaide joint) met tabak roken in de shop, geen tabak draaien in je eigen joint in de shop en geen sigaret in de tuin bij de Piusstraat.

Wat gebeurt er als ik binnen wil zitten?

Bij binnenkomst krijg je eerst een gezondheidscheck en een registratieverzoek waarna je door een medewerker naar je tafel begeleid wordt. Pas wanneer je zit mag je je mondkapje af doen! Wanneer je moet opstaan, naar de wc of kassa bijvoorbeeld, is het verplicht een mondkapje te dragen. 

Mag ik nog tabak roken bij jullie?

Nee… sinds 1 april 2020 zijn al onze shops 100% tabaksvrij. Voorgedraaide jointjes met tabak, tabak in je eigen jointjes of een sigaretje in de tuin bij de Piusstraat mag niet meer.

Maar… in onze shops hebben we verschillende mogelijkheden om cannabis te consumeren zonder tabak. Zo hebben we in de vitrines verschillende soorten vaporizers, pijpjes en de Weezy als alternatief. Mocht je interesse hebben in een vaporizer dan kun je deze altijd lenen en uitproberen in onze shops, deze kun je net zo makkelijk lenen als het schaakbord. Verder hebben we op alle tafels de Greengo tabaksvervanger staan die je kunt gebruiken in je joint. Wil je liever je cannabis consumeren op een andere manier dan roken of verdampen dan hebben we ook nog altijd onze edibles voor je klaar staan. Vraag onze medewerkers in de shops naar de mogelijkheden.

Heb je nog verdere vragen en zijn ze in dit artikel niet benoemd? Via onze website kun je een contact formulier invullen en via social media zijn wij ook bereikbaar.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2021/06/Turkse-bulgersalade-768x1024.jpeg