Horeca nog niet open op 1 juli


De ‘perfect storm’ waarin The Grass Company zich momenteel bevindt zorgt er voor dat wij helaas onze restaurants en cafés nog niet op 1 juli 2020 kunnen openen. De druk van de overheid die ons het werken erg moeilijk maakt; het verbod op het roken van joints met tabak in de shops; de eerdere aankondiging van COVID-19 maatregelen tot 1 september; de 1,5 meter afstand die men onverminderd dient te bewaren ten opzichte van anderen. Al deze feiten hebben een enorme impact gehad op onze bedrijfsvoering. Dit zorgt er voor dat wij meer tijd nodig hebben om onze horeca weer te openen met de servicegraad die jullie van ons gewend zijn.

Daarom zullen wij ons deze zomer allereerst richten op onze kerntaak: zorgen dat jullie, onze bezoekers, gewoon cannabis bij ons kunnen kopen. Daarnaast kan iedereen die onze geweldige hamburgers en milkshakes mist deze gewoon afhalen bij onze zaak aan de Spoorlaan in Tilburg. En in de tussentijd bereiden we ons voor op een heropening van onze horeca rond 01 september. Met gezelligheid, met milkshakes, met hamburgers, met een nieuw ingerichte tuin bij de Piusstraat, met allerlei lekkers op nieuwe menukaarten maar zonder de aloude tabaksrook en hopelijk zonder COVID-19!

Vergis je niet! Ook wij vinden dit zéér spijtig, en we missen onze bezoekers ontzettend. Maar op dit moment kunnen we niet anders. Vanzelfsprekend gelden onze COVID-19 maatregelen nog steeds in de shops.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2023/01/IMG_8930-scaled-e1675168906260.jpg