Nieuw concept bij The Grass Company: Vaping


Wat kenmerkt de Nederlandse cannabisconsument? Twee dingen, tabak en cannabis en het liefst de combinatie van deze twee. Dit in tegenstelling tot velen andere landen die meer van de bongs, pijpjes of pure joints met wiet zijn.

Maar ook in cannabisland zijn er de afgelopen jaren enorm veel innovaties geweest als het gaat om consumptiemethoden. Een daarvan gaan wij vanaf morgen (9 mei), in onze shops doorvoeren. En dat is vaporizen, ook wel verdampen genoemd.

Hoe werkt vaporizen en wáárom zou jij dit gaan doen? Het is erg belangrijk om te weten dat in Nederland alleen verdampt kan worden met de gedroogde toppen van cannabis. In andere landen zijn er al oliën beschikbaar maar dit is in Nederland illegaal.

Normaal doet men aan verbranding bij het consumeren van cannabis maar bij verdampen breng jij door middel van een apparaatje de actieve stoffen in cannabis naar een kookpunt. Het is vergelijkbaar met het koken van water. Eenmaal het kookpunt bereikt komt er een damp van af. In het geval van vaporizen inhaalleer jij de damp die van de cannabis af komt.

Omdat jij niet aan verbranding doet en zonder tabak jouw cannabis consumeert is dit ook een van de minst schadelijke manieren van cannabisconsumptie. Het is dus niet zo slecht voor je longen als roken. Een andere fijne bijkomstigheid is dat de wiet veel smaakvoller is en de high sterker. Dit komt puur omdat men niet aan verbranding doet. Overigens zorgt verdampen er ook nog eens voor dat jij langer met je wiet doet. Het is dus absoluut ook een budget verantwoorde keuze.

In onze shops hebben wij vanaf morgen leenmodellen waarop jullie zelf kunnen vapen. Ben jij na het uitproberen zo enthousiast dat jij zelf een vaporizer wil kopen? Onze shops bieden vier verschillende modellen aan met elk hun eigen unieke eigenschappen. Vraag onze staff naar de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2020/06/Glazen-plaat.jpg