Als het aan The Grass Company ligt

De coffeeshop als grand café


Coffeeshop als grand café

Onze filosofie


Onze vestigingen danken de naam Eet- en Rookkaffees aan hun stijlvolle uiterlijk en professionele horeca-aanpak. Iedereen voelt zich er thuis.

Wat is belangrijk? Genieten. Ongedwongen. Het liefst met bekenden. Een spelletje spelen. Lekker eten. Fijn drankje. Even ontspannen, weg uit het dagelijkse. Niets moeten. Geen kopzorgen. Dat kan alleen op een fijne plek. De locaties van The Grass Company zijn de thuishavens van dit onbezorgde gevoel. Met personeel dat bijdraagt aan dit moment voor jezelf. Uiteraard kan dat met een jointje of een spacekoekje, maar dat is allang geen randvoorwaarde meer.

De locaties van The Grass Company zijn de thuishavens van een onbezorgd gevoel. Met personeel dat bijdraagt aan dit moment voor jezelf.


Vier vestigingen. Vier voorkeuren. Genoeg te vieren.

De juiste keuze is snel gemaakt


Vier vestigingen. Vier voorkeuren. Genoeg te vieren.

De juiste keuze is snel gemaakt


Missie & visie

Topproducten en een totaalconcept


“The Grass Company wil dat het stigma rondom cannabisconsumptie verdwijnt. Dit doen wij door het aanbieden van topproducten, top service en een relaxte ervaring.”

Volgens de socioloog en emeritus-hoogleraar milieukunde Egbert Tellegen is de Nederlandse coffeeshop een van de belangrijkste Nederlandse innovaties van de laatste halve eeuw (Mets & Schilt, 2008).

Dit standpunt onderschrijven wij en daarom hechten wij grote waarde aan de reguliere horeca van onze zaken. Wij vinden dat de coffeeshop draait om contact hebben en contact leggen met andere mensen. In de coffeeshop maakt het niet uit of je president bent van de Verenigde Staten, advocaat, bouwvakker of student. In onze shops is iedereen gelijk. The Grass Company verbroedert, en zal dit altijd blijven doen.

Zinnenprikkelend, sympathiek en gastvrij

Al het mogelijke om bij te dragen aan een weldadige ervaring


Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2024/02/IMG_4095-scaled.jpg