Tabaksverbod ook in Coffeeshop


Misschien heb je het al voorbij zien komen op het nieuws. Het werd al in 2018 door de overheid aangekondigd en vanaf 1 april 2020 is het dan zo ver: álle rookruimtes in de Horeca worden verboden. Ook de coffeeshops van Nederland moeten hier aan geloven. Je mag nergens meer binnen tabak roken. Dus óók niet in de coffeeshop en óók niet de tabak in joint. Er is één klein lichtpuntje: het roken van cannabis en andere kruiden mag nog wel binnen in de shop.

Mensen die de coffeeshop bezoeken om gezellig samen cannabis te nuttigen moeten dus op een andere manier van hun cannabis gaan genieten. Tot nu toe draait de Nederlandse cannabisconsument meestal een joint met daarin een mengsel van hasj en/of wiet en tabak om deze op te roken. Dit is zeker niet over de hele wereld normaal. Je zult een Amerikaan nooit tabak bij zijn cannabis zien gooien. Tabak is namelijk niet alleen erg slecht voor je gezondheid; voor een goede werking van cannabis is het combineren met tabak eigenlijk heel erg af te raden! Tabak staat de werking van cannabis namelijk in de weg! Waar wiet je bloedvaten verwijdt, worden ze door tabak juist vernauwd. Dit zorgt ervoor dat je sloom wordt en niet veel energie meer hebt. Gebruik je je cannabis puur dan krijg je juist energie en een actieve high. Ook proef je zonder tabak de smaak van de cannabis veel beter. Zo kunnen we veel argumenten aandragen om de tabak voortaan te laten staan, maar linksom of rechtsom; het roken van joints mét tabak wordt ook in de coffeeshop verboden!

In onze shops hebben we verschillende mogelijkheden om cannabis te consumeren zonder tabak. Zo hebben we in de vitrines verschillende soorten vaporizers, pijpjes en de weezy. Mocht je interesse hebben in een vaporizer dan kun je deze altijd lenen en uitproberen in de shop, deze kun je net zo makkelijk lenen als het schaakbord. Verder hebben we op alle tafels de Greengo tabaksvervanger staan die je kunt gebruiken in je  joint. Wil je liever je cannabis consumeren op een andere manier dan roken dan hebben we ook nog altijd onze edibles voor je klaar staan. Vraag onze medewerkers in de shops naar de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2020/03/pills-on-blue-background-3936369.jpg