Win twee gratis bioscoopkaartjes


Wisten jullie dat een blikje Coca Cola regular in het water zinkt en een blikje Coca Cola Light blijft drijven? Er zijn overigens maar twee landen in de wereld die geen Coca Cola verkopen. Dat zijn Cuba en Noord-Korea.

Wij van The Grass Company verkopen wel Coca Cola, heel veel zelfs. En omdat jullie zo’n fervente Coca Cola drinkers zijn doen wij in samenwerking met dit prachtige frisdrankmerk een prijsvraag. De komende vier weken gaan wij elke week twee gratis bioscoopkaartjes voor de Euroscoop weggeven. Elke vrijdag staat de prijsvraag online en de daaropvolgende dinsdag maken wij de winnaar bekend.

De prijsvraag plaatsen wij op onze Facebook pagina en onder het artikel mogen jullie het juiste antwoord geven.

Prijsvraag 1 (einde prijsvraag 23 mei 2017): “Hoeveel liter Coca Cola Regular heeft The Grass Company in 2016 verkocht?”

Prijsvraag 2 (einde prijsvraag 30 mei 2017): “Hoeveel Coca Cola brands heeft The Grass Company op de kaart staan?” Tip, check onze site

Prijsvraag 3 (einde prijsvraag 20 juni:) Like/share en de degene die het bericht als 30e gedeeld heeft wint twee gratis bioscoopkaartjes.

Het antwoordt wat het meeste in de buurt komt wint twee vrijkaarten voor de Euroscoop. De winnaar maken wij dinsdag 20 juni 2017 bekend.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2023/01/IMG_8930-scaled-e1675168906260.jpg