Parkeren aan het Emmaplein


Sinds enkele decennia bedienen wij cannabisminnend Den Bosch van onze locatie vlakbij het station. De shop aan het Emmaplein is de op een na oudste shop van het concern. Toen de shop geopend werd was het nog beduidend minder druk op de wegen dan het nu is. Meer auto’s op de weg heeft als gevolg gehad dat parkeren ook steeds lastiger werd.

Het complete adres van dit filiaal is 24a, ‘s-Hertogenbosch. Via deze link krijgen jullie automatisch een routebeschrijving in Google Maps. Iedereen kent het gezegde ‘Een goede buur is beter dan een verre vriend’. Daarom is het voor ons als The Grass Company erg belangrijk om de buren tevreden te houden. Om overlast te voorkomen hebben wij daarom sinds enkele jaren een zeer streng parkeerbeleid aan het Emmaplein. Zo is er slechts één parkeerplek in de Kempenlandstraat voor de gasten van de shop. Alle anderen parkeerplekken in de straat zijn voor de omwonenden.

Dat is soms wat lastig, zeker als het oer-Hollands weer is. Voor alles is een oplossing, ook voor dit probleem. Zo’n 50 meter verderop is een parkeerplaats waar genoeg plaats is. Door hier te parkeren verminderen jullie de overlast voor de buurt, dat waarderen wij enorm.

Daarom verzoeken we je te parkeren op de parkeerplaatsen die zich daar het best voor lenen. Niet voor de deur, maar nog altijd in de buurt.

parkeren-emmaplein2

 

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2023/01/IMG_8930-scaled-e1675168906260.jpg