Parkeren bij The Grass Company Piusstraat


Een belangrijk aspect voor de coffeeshop is overlast voorkomen, daarom willen wij jullie de juiste plek om te parkeren aanwijzen.

Het complete adres van dit filiaal is Piusstraat 124, Tilburg. Via deze link krijgen jullie automatisch een routebeschrijving in Google Maps. Het is mogelijk om recht voor de deur te parkeren. Maar deze plekken zijn eigenlijk bedoeld voor de bewoners van de Piusstraat. Echter zijn er parkeerplekken in de nabije omgeving waar het veel fijner is om te parkeren.  Zo is er de Doelenstraat, de eerste straat rechts als je de shop voorbij rijdt. Hier zijn genoeg- betaalde- parkeerplaatsen.

Als je deze straat uitrijdt, kom je op het mooie Stuyvesantplein. Hier zijn ruim 40 parkeerplaatsen aanwezig. Hier kun je de auto makkelijk kwijt en voorkom je overlast voor de buurt. Je kunt hier goedkoop parkeren.

In de wijk aan de overkant van de Bisschop Zwijssenstraat, Veestraat, Hoogtedwarsstraat en de omgeving is het op zondag vrij parkeren.

Afsluitend willen wij vragen om niet midden in de Piusstraat te stoppen, dit is een drukke doorgaande weg met veel verkeer.

parkeren-piusstraat

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2023/01/IMG_8930-scaled-e1675168906260.jpg