Parkeren aan de Maastrichtseweg


The Grass Company aan de Maastrichtseweg is de laatste aanwinst in ons concern. Sinds 2008 bedienen wij de cannabis liefhebbende consument vanuit dit filiaal. Wat maakt de Maastrichtseweg nou uniek? Nou vele dingen maar dit artikel is gericht op de parkeervoorzieningen, dus laten wij het daar maar over hebben.

Het complete adres van dit filiaal is Maastrichtseweg 70, ‘s-Hertogenbosch. Door op deze link te klikken krijg jij een routebeschrijving in Google maps. Deze locatie is enorm makkelijk te bereiken vanaf de A2/E25 (pak afslag 21) en er is ruime parkeergelegenheid all around. Recht voor de deur zijn er vier laad- en losplekken, zeer geschikt voor de afhalers. Aan de overkant zijn er nog een aantal parkeerplekken waarvoor je moet betalen. De rest van de straat is bedoeld voor de buurtbewoners.

Als er op de genoemde plekken geen vrije ruimte is, vragen we je om niet op straat te parkeren. Iets verderop is een grote parkeerplaats met plaats voor 15 auto’s. Al deze plaatsen zijn gratis en er is een handig wandelpad richting de shop aan de Maastrichtseweg.

Hieronder staan ​​enkele screenshots van Google Street View die laten zien hoe je deze kunt bereiken.

parkeren maastrichtseweg

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2024/02/IMG_4095-scaled.jpg