Piusstraat 124

The Grass Company Tilburg


Gemoedelijk, vermakelijk, humoristisch en sympathiek

Tilburg


OPENINGSTIJDEN

Maandag 11:00 – 23:00
Dinsdag 11:00 – 23:00
Woensdag 11:00 – 23:00
Donderdag 11:00 – 23:00
Vrijdag 11:00 – 00:00
Zaterdag 11:00 – 00:00
Zondag 11:00 – 23:00

The Grass Company Piusstraat is ons oudste filiaal, voorheen bekend als De Ochtendgloren. Een bruincafé-feel, maar dan zonder de biertjes. Vrijwel alle belangrijke sportwedstrijden worden hier live uitgezonden. Ook is er ruimte om buiten te ontspannen in een riante tuin met een mooi terras. Is het te koud buiten? Strop de mouwtjes lekker de mouwtjes op voor het dartbord!

Als je het hebt over een oud, vertrouwd avondje uit, dan mag The Grass Company Piusstraat zeker niet ontbreken. Het is perfect om lekker op jezelf of gezellig met elkaar te ontspannen. Laat het maar komen zoals het komt. Wil je je favoriete club zien scoren? Helemaal prima. De tv staat altijd aan! Valt er een goal te veel in het verkeerde net? Wend je hoofd dan af en ga zelf aan de slag aan de pooltafel. Vergeet niet de tijd te nemen om even lekker rustig aan te doen.

Lekker de tijd nemen om rustig aan te doen

Uitgebreide lunchkaart vol etenswaardigheden


Stay safe, stay healthy

COVID-19 coffeeshop hygiëne en veiligheid maatregelen


Het zijn onduidelijke tijden in Nederland sinds het coronavirus rondwaart. Steeds meer mensen vragen zich af welke maatregelen ze moeten nemen om gezond en veilig te blijven. Ook de bezoekers van de coffeeshops moeten zich aanpassen. We krijgen voortdurend vragen over hoe het nu geregeld is met cannabis en de coffeeshops in deze moeilijke tijden.

Om het allemaal wat duidelijker te maken hebben we de meest gestelde vragen hieronder op een rijtje gezet.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2024/02/IMG_4095-scaled.jpg