420

Onze 420 essentials


420, volgens ons misschien wel de beste feestdag van het jaar. Helemaal nu de feestdag dit jaar 50 jaar bestaat. Deze feestdag begon in Amerika maar begint langzamerhand ook hier in Nederland grond te krijgen. Om niet geheel onvoorbereid deze dag te vieren hebben we hier wat essentials op een rijtje gezet.

  1. Deze ligt wel een beetje voor de hand maar zorg dat je genoeg cannabis in huis haalt. Je wilt natuurlijk niet dat je voorraad halverwege de dag op is! Edibles en tabaksvervangers zorgen voor de juiste afwisseling om het wat speelser te houden.

  2. Veel rolmateriaal. Vloeitjes, tipjes, cones, blunt wraps met smaakjes noem het maar op. Pak zoveel mogelijk verschillende soorten en probeer alles uit.

  3. Je mooiste vaporizers, bongs, pijpjes, bubblers etc. Haal je beste materiaal tevoorschijn op deze speciale dag.

  4. CBD om je high in balans te brengen. Dit is een must wanneer je tolerantie wat aan de lage kant is of wanneer je teveel cannabis hebt geconsumeerd.

  5. Zoveel mogelijk water en snacks. Gehydrateerd blijven is nog belangrijker dan je te goed doen aan alle munchies.

Hou samen met je vrienden een virtuele chill sessie of ga eindelijk je Netflix watch lijst afwerken. Wil je toch wat actiever zijn tijdens deze 420 check dan onze lijst met stoner activiteiten.

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen
https://thegrasscompany.com/wp-content/uploads/2022/05/IMG_4129-scaled.jpg